Vaše dotazy

informace, vysvětlivky a odpovědi na Vaše dotazy týkající se katalogu UBYTOVANIvCHORVATSKU.cz
Langmajer

Post by Langmajer »

Dobrý den chtěla bych se zeptat ,když jsme objednávku na ubytování poslali v sobotu tj.9.2.2008 jak dlouho asi trvá než se majitel ozve a pokud bude mít termín obsazený jestli nám dá vědět,abychom zbytečně nečekali a našli si jiné ubytování.Máme zájem o apartmán MIlka město Vodice.Děkuji za odpověď
Langmajer

Post by Langmajer »

Děkuji za rychlou odpověď.Hezký den
Langmajer

Post by Langmajer »

Dobrý večer,chtěla bych se zeptat kolik dní trvá převod peněz z bankovního účtu(ČESKÉ SPOŘITELNY)na bankovní účet v Chorvatsku.
Děkuji za odpověď
Langmajer

Post by Langmajer »

Dekuji
jindrina

Post by jindrina »

Dobrý den v létě jedeme na ostrov KRK městečko Malinska a ja jsem se chtěla zeptat zda je nutné mít do moře nějakou obuv .děkuji za odpověď
jindrina

Post by jindrina »

Dobrý den chtěla bych se zeptat zda se je nutny letos do Chorvatska cestovni pas -vloni jsem slyšela že stačil O.P.děkuji
jindrina

Post by jindrina »

děkuji za odpoveď mam však 15 letou dceru musi mit pas nebo ji stačí o.p?
jindrina

Post by jindrina »

DĚKUJI ZA INFORMACI
pol4

Re: Vaše dotazy

Post by pol4 »

mam dotaz
pol4

Post by pol4 »

Rad bych se zeptal amina jestli nahodou nevi. libi se mi apartman anna v bibinje.Jmeno bralič ana.Musi se platit zaloha nebo stači zaplatit celou častku až na mistě.Hledam apartman kde bych nemusel posilat zalohu.Děkuji.
pol4

Post by pol4 »

Už mi konečně pani majitelka odpověděla.Zalohu bere.
nitram

Re: Vaše dotaz:yrezervace

Post by nitram »

Dobrý den, objednala jsem přes váš katalog ubytování v Chorvatsku. Komunikace s majitelem byla perfektní, během pár hodin a několika emialů jsem měla ubytování objednané. Zaráží mě ale jedna věc a sice, že majitel nepožaduje zálohu. Na můj dotaz ohledně podkladů pro zaplacení zálohy mi napsal, že nemusím zálohu posílat a že apartmán rezervuje na mé jméno.je to běžné? trochu se bojím aby jsme nepřijeli a nebyl apartmán obsazený protože třeba přijel někdo na blint. Díky za odpověď. lenka
beata

Re: ostrov brac

Post by beata »

[quote="Admin"][size=150]Odpovíme na všechny Vaše dotazy. Sem s nimi ![/size][/quote]
dobry vecer ideme na dovolenku ostrov brac chcela by som vediet ci su tam atrakcie pre deti vodne alebo aspon ihrisko dakujem
beata

Post by beata »

[quote="Admin"]Dobrý den,

děkujeme za dotaz. Brač je dosti velký a najdete zde i pláže vybavené vodními hrátkami typu skluzavek, trampolín a podobně.[/quote
beata

Post by beata »

[quote="Admin"]Dobrý den,

děkujeme za dotaz. Brač je dosti velký a najdete zde i pláže vybavené vodními hrátkami typu skluzavek, trampolín a podobně.[/quote]
Dakujem vam za odpoved uz sme si nasli ubytovanie cize ideme na ostrov Brac a ubytovanie Villa Dragica tesime sa s pozdravom Beata :)
Post Reply