Vaše dotazy
Re: Vaše dotazy
Rad bych se zeptal amina jestli nahodou nevi. libi se mi apartman anna v bibinje.Jmeno bralič ana.Musi se platit zaloha nebo stači zaplatit celou častku až na mistě.Hledam apartman kde bych nemusel posilat zalohu.Děkuji.
Už mi konečně pani majitelka odpověděla.Zalohu bere.
Re: Vaše dotaz:yrezervace
Dobrý den, objednala jsem přes váš katalog ubytování v Chorvatsku. Komunikace s majitelem byla perfektní, během pár hodin a několika emialů jsem měla ubytování objednané. Zaráží mě ale jedna věc a sice, že majitel nepožaduje zálohu. Na můj dotaz ohledně podkladů pro zaplacení zálohy mi napsal, že nemusím zálohu posílat a že apartmán rezervuje na mé jméno.je to běžné? trochu se bojím aby jsme nepřijeli a nebyl apartmán obsazený protože třeba přijel někdo na blint. Díky za odpověď. lenka
Re: ostrov brac
[quote="Admin"][size=150]Odpovíme na všechny Vaše dotazy. Sem s nimi ![/size][/quote]
dobry vecer ideme na dovolenku ostrov brac chcela by som vediet ci su tam atrakcie pre deti vodne alebo aspon ihrisko dakujem
dobry vecer ideme na dovolenku ostrov brac chcela by som vediet ci su tam atrakcie pre deti vodne alebo aspon ihrisko dakujem
[quote="Admin"]Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Brač je dosti velký a najdete zde i pláže vybavené vodními hrátkami typu skluzavek, trampolín a podobně.[/quote
děkujeme za dotaz. Brač je dosti velký a najdete zde i pláže vybavené vodními hrátkami typu skluzavek, trampolín a podobně.[/quote
[quote="Admin"]Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Brač je dosti velký a najdete zde i pláže vybavené vodními hrátkami typu skluzavek, trampolín a podobně.[/quote]
Dakujem vam za odpoved uz sme si nasli ubytovanie cize ideme na ostrov Brac a ubytovanie Villa Dragica tesime sa s pozdravom Beata
děkujeme za dotaz. Brač je dosti velký a najdete zde i pláže vybavené vodními hrátkami typu skluzavek, trampolín a podobně.[/quote]
Dakujem vam za odpoved uz sme si nasli ubytovanie cize ideme na ostrov Brac a ubytovanie Villa Dragica tesime sa s pozdravom Beata