Pekný deň.
Chceme ako rodinka využiť ponuky z tejto stránky, kde sú možnosti ubytovania v tomto roku 2012. Je tu veľký výber a dobré ceny. Chcem sa opýtať Vás, ktorí ste využili ubytovanie z tejto stránky:
Pokiaľ si dohodnem ubytovanie u niektorého prenajímateľa, zaplatím zálohu, nestane sa, že moje peniaze skončia u nejakého podvodníka, alebo nemôže sa stať keď docestujeme na dovolenku do Chorvátska, ubytovanie nebude zabezpečene? Poprosím o Vaše skúsenosti, poprípade o vyjadrenie Admin-a tejto stránky. Ďakujem pekne.
Zaruka, istota??
Re: Zaruka, istota??
Ľudia sú všade aj dobrí aj zlí. Admin sa v prípade problémov vždy snaží pomôcť, ale je dobré tu vo fóre si pohľadať skúsenosti na dané ubytovanie. Dosť záleží aj od nárokov, niekomu je to super, pre niekoho blééé. Prevod zálohy je lepšie cez banku a nechať si poslať od prenajímateľa potvrdenie o doručení zálohy.
Dobrý den,
na trhu působíme již devět let a musíme říct, že se v podstatě nestává, že by host po příjezdu neměl zajištěné objednané ubytování.
Setkali jsme se spíše jen s ojedinělými případy, které vznikly v důsledků špatné komunikace mezi majitelem a hostem, kdy přecijen jazyková bariéra dokáže někdy nadělat neplechu, ale i tyto případy se nám daří rychle řešit ke spokojenosti všech stran. Abyste zabránili případnému nedorozumění, můžete využít jak internetových překladačů, tak také našich služeb, kdy Vám pomůžeme s překladem, kdybyste měli problémy.
Věřím, že své obavy překonáte a vyberete si na našich stránkách ubytování podle Vašich představ a užijete si krásnou dovolenou v Chorvatsku.
na trhu působíme již devět let a musíme říct, že se v podstatě nestává, že by host po příjezdu neměl zajištěné objednané ubytování.
Setkali jsme se spíše jen s ojedinělými případy, které vznikly v důsledků špatné komunikace mezi majitelem a hostem, kdy přecijen jazyková bariéra dokáže někdy nadělat neplechu, ale i tyto případy se nám daří rychle řešit ke spokojenosti všech stran. Abyste zabránili případnému nedorozumění, můžete využít jak internetových překladačů, tak také našich služeb, kdy Vám pomůžeme s překladem, kdybyste měli problémy.
Věřím, že své obavy překonáte a vyberete si na našich stránkách ubytování podle Vašich představ a užijete si krásnou dovolenou v Chorvatsku.
http://www.UBYTOVANIvCHORVATSKU.cz je největší katalog apartmánů v Chorvatsku - vaše levná dovolená Chorvatsko 2024
Ubytovanie sme minuly rok vyberali z tejto stranky, myslim ze je velmi prehladna a casto ju navstevujem. Zaplatili sme zalohu a vsetko bolo v poriadku, zvysok sme doplatili po ubytovani.
Dobrý den.Poslala jsem majiteli 100eur zálohu.Napsal,že peníze dorazili a víc už nenapsal,i když jsem se ho snažila kontaktovat s dotazen např. na vybavenost kuchyně.Psala jsem i chorvatsky!Mám docela strach,aby jsme nepřišli o peníze.Jedná se o apartmán Davorka v Privlace.Nemáte někdo zkušenost?Děkuji moc.
Dobrý den,
Ohledně apartmánů Davorka rozhodně nemusíte mít starost, objekt je v katalogu 5 let bez jakýchkoliv problémů a zpoždění v odpovědi mohlo být vyvoláno dovolenou, nemocí či jinými příčinami.
Prosím napište nám na náš mail info@ubytovanivchorvatsku.cz, abychom mohli kontaktovat majitele, protože zde nám chybí jakékoliv Vaše kontaktní údaje, abychom mohli majitele kontaktovat vaším jménem a pak i zprostředkovat odpověď.
Děkujeme
Ohledně apartmánů Davorka rozhodně nemusíte mít starost, objekt je v katalogu 5 let bez jakýchkoliv problémů a zpoždění v odpovědi mohlo být vyvoláno dovolenou, nemocí či jinými příčinami.
Prosím napište nám na náš mail info@ubytovanivchorvatsku.cz, abychom mohli kontaktovat majitele, protože zde nám chybí jakékoliv Vaše kontaktní údaje, abychom mohli majitele kontaktovat vaším jménem a pak i zprostředkovat odpověď.
Děkujeme
Last bumped by Anonymous on Tue 08 May, 2012 20:33.
http://www.UBYTOVANIvCHORVATSKU.cz je největší katalog apartmánů v Chorvatsku - vaše levná dovolená Chorvatsko 2024