Kterou dobu roku byste doporučili na Jadran pro rodinu s malými dětmi? Máme dilema!

Napište nám na jaké místo v Chorvatsku vyrazíte letos? Už jste tam byly? Jaké to tam je?
Post Reply
Petr Horáček

Kterou dobu roku byste doporučili na Jadran pro rodinu s malými dětmi? Máme dilema!

Post by Petr Horáček »

Ahoj všichni! ? Plánujeme s manželkou a dvěma malými dětmi (6 a 8 let) poprvé vyrazit na Středozemní moře a zjišťujeme, kdy se tam vlastně vyplatí jet. Letos máme možnost vyjet buď v červnu, nebo až v září. Slyšeli jsme, že v červnu je ještě ok počasí, voda není příliš horká, ale zase tam budou první vlny turistů. Naopak září slibuje stále teplé moře, ale už méně lidí.

Na druhé straně nás trochu děsí myšlenka, že když půjdeme v červnu, nebudeme mít ty dlouhé krásné večery a slunce padá dříve. Má někdo zkušenost s cestováním s malými dětmi v tyto období? Jak to zvládáte s tím horkem, kdy jsou děti unavené, a jak dlouho vlastně děti v tom středozemním moři vydrží ❄️? Chápu, že není jako bazén, ale jsem zvědavý na reálné tipy. Také mě zajímá, jestli se v těchto měsících více prosazují nějaké nákazy nebo zdravotní problémy. Loni jsem slyšel o někom, kdo se vrátil s průjmem...

Prosím, poraďte nám! Jakou dobu byste zvolili vy? Co je pro rodinnou dovolenou na Středozemním moři nejlepší? Díky za všechny tipy! ?
Post Reply