Opravdu se vyplatí jet do Chorvatska na motorce nebo skútru?

Napište nám na jaké místo v Chorvatsku vyrazíte letos? Už jste tam byly? Jaké to tam je?
Post Reply
Tomáš Novotný

Opravdu se vyplatí jet do Chorvatska na motorce nebo skútru?

Post by Tomáš Novotný »

Ahoj všichni! ?️ Tomáš tady, a mám pro vás otázku, kterou jsem si začal klást po letošním květnu. Letos jsem poprvé pronajal si malou motorku a objížděl jsem s ní pobřeží od Makarské až po Stari Grad – a musím říci, že to byla nejlepší rozhodnutí, jaké jsem kdy udělal! Možnost zastavit se kdykoliv na útulné místečko u moře, projet se horskými zákruty s výhledem na Jaderské moře, to je prostě něco jiného než řidičství autem.

Ale chci se vás zeptat – máte s pronájmem motorky nebo skútru nějaké zkušenosti? Bylo to bezpečné? Jak to dopadlo s pojištěním a případnými škodami, když se něco přihodilo? Já jsem měl štěstí, ale slyšel jsem už i zděšující příběhy od kamarádů, kterým v zatáčce něco nezvládlo. ? Jaké jsou vaše tipy na bezpečný pronájem a jaké silnice bych měl spíš vyhnout kvůli hustému provozu?

Také mě zajímá, zda někdo z vás zná levnější způsoby, jak si motorku pronajmout na delší dobu. V květnu jsem za čtrnáct dní zaplatil víc, než jsem čekal. Stojí za to koukat se někam jinde, nebo jsou ceny všude podobné?
Post Reply