Dobrý den,chci se zeptat když pojedu pres Slovinsko na hraniční prechod Macelj,tak jak to je s napojenim na silnici E59,protoze jsem se díval na mapy na seznamu a tam vede silnice přímo z Mariboru,ale třeba na googlu vede jenom ke Zgojma Hajdina a pak se to musí nějak objet abych se dostal na tu E59.Tak prosím aby mi někdo řek jak to je.
Předem děkuji za odpověď
Cesta přes Slovinsko mimo dálnici
Re: Cesta přes Slovinsko mimo dálnici
To mi právě moc nepomůže,protože ten plánek se týká převážne cesty do Mariboru a v něm. Já bych potřeboval,jak je to s tou dálnicí a silnicí u Ptuje.
Trošku mě udivuje, že člověk jede 8 km 45 minut. Pokud tomu dám přímou úměrnost, dopracuji se na 1 km za cca 5,5 minuty.Rene wrote:Moje trasa potvrzena
. Kolega přejel před chvílí. Cca 45 min. jízdy a v pohodě dojel do Ptuje u přehrady.
Nebo to počítám špatně.... Prostě mi to vrtá hlavou.
A přitom je moje rychlost 10,7 km/hod....Miko wrote:Trošku mě udivuje, že člověk jede 8 km 45 minut. Pokud tomu dám přímou úměrnost, dopracuji se na 1 km za cca 5,5 minuty.Rene wrote:Moje trasa potvrzena
. Kolega přejel před chvílí. Cca 45 min. jízdy a v pohodě dojel do Ptuje u přehrady.
![]()
Miko wrote:A přitom je moje rychlost 10,7 km/hod....Miko wrote:Trošku mě udivuje, že člověk jede 8 km 45 minut. Pokud tomu dám přímou úměrnost, dopracuji se na 1 km za cca 5,5 minuty.Rene wrote:Moje trasa potvrzena
![]()
Ještě jednou podle maps.google.cz:
868 km 8hod 44min, když pojedu přes placené úseky ve Slovinsku.
877 km 9hod 19min, když se jim vyhnu.
-můj výsledek počtů je 9 km za dobu 35 minut .... je to tak dobře?
Má to takto někdo ověřené?
- Attachments
-
- Cesta A from Ptuj.JPG (62.56 KiB) Viewed 246467 times
Jinak také: www.dars.siRene wrote:Pokud budete mít před cestou, mrkněte na fórum "Rakouské dálnice"