Žaborić - apartmán Monika
-
willertovi
Re: Žaborić - apartmán Monika
Dobrý večer Jani, taky se tam letos chystáme. Dnes jsem zrovna zaplatila zálohu. Jedeme 14.8., tak dejte vědět až se vrátíte jaké to bylo
Děkuji. Andrea
-
willertovi
Dobrý den Jani,
já platbu posílala před týdnem, tak mi to má paní potvrdit až jí platba dorazí. Já jen brouzdala tady na těchto stránkách a dívala se na jiné apartmány v Žaborić, zajímaly mě hlavně v okolí pláže, protože jedeme s malým dítětem a ty betonové plata co jsou přímo u apart. moc nejsou vhodné. Tak budu uričitě ráda, jak se s námi podělíte o zážitky a případně fotky, jakmile se vrátíte. Můj mail je willertovi@seznam.cz. Andrea
já platbu posílala před týdnem, tak mi to má paní potvrdit až jí platba dorazí. Já jen brouzdala tady na těchto stránkách a dívala se na jiné apartmány v Žaborić, zajímaly mě hlavně v okolí pláže, protože jedeme s malým dítětem a ty betonové plata co jsou přímo u apart. moc nejsou vhodné. Tak budu uričitě ráda, jak se s námi podělíte o zážitky a případně fotky, jakmile se vrátíte. Můj mail je willertovi@seznam.cz. Andrea
-
willertovi
Zkuste se mrknout na tyto stránky, mělo by to být nějak vedle toho našeho apart., je tady více fotek z pláže:
http://www.ubytovanivchorvatsku.cz/sibe ... -markovic/
http://www.ubytovanivchorvatsku.cz/sibe ... -markovic/
Chtěl bych všechny požádat co byli v apartmánu Monika o fotky z aparmánu, okolí apartmánu, kde přesně leží dům např. označit na mapě google.
Chtěli bychom tam jet příšti rok. Tady jsem četl, že dům má 6 apartmánu, ale v popisu jsou uvedeny jen 3 aparmány. My budem objednávat 3 apartmány 2+1, 2+2, 4+1. Jak to teda je? Můžete někdo napsat jak jsou rozmístěny pokoje
Psal jsem majeteli, ale ten mi žádne fotky neposlal.
Pište prosím na email: petr.e@tiscali.cz
díky všem
Chtěli bychom tam jet příšti rok. Tady jsem četl, že dům má 6 apartmánu, ale v popisu jsou uvedeny jen 3 aparmány. My budem objednávat 3 apartmány 2+1, 2+2, 4+1. Jak to teda je? Můžete někdo napsat jak jsou rozmístěny pokoje
Psal jsem majeteli, ale ten mi žádne fotky neposlal.
Pište prosím na email: petr.e@tiscali.cz
díky všem