Plitvická jezera či pobřeží – jak si užít Chorvatsko "komplexně" za jeden týden?

Napište nám na jaké místo v Chorvatsku vyrazíte letos? Už jste tam byly? Jaké to tam je?
Post Reply
Jana Procházková

Plitvická jezera či pobřeží – jak si užít Chorvatsko "komplexně" za jeden týden?

Post by Jana Procházková »

Ahoj všem! ? Letos jsem si konečně uvědomila, že jsem v Chorvatsku vždycky jen povalovala u moře a Jaderského moře. Nebuď mě špatně pochopena – miluji pláže, sluníčko a ten nádherný modrý svět – ale letos jsem se rozhodla spojit dovolenou s návštěvou Plitvických jezer. A vůbec jsem neočekávala, jak mě to nadchne! ?

Ten kontrast mezi tyrkysovým Jadranem a těmi lesnatými jezery s vodopády je prostě neuvěřitelný. Plitvická jezera jsou úplně jiný svět – skvělá na procházky, fotografování, zkrátka na osvěžení duše. Chci se vás zeptat: kolik dní byste podle vás na ta jezera potřeboval, když se chcete pořádně podívat i po okolí? Kolik času to zabere? A pak se dá nějak pěkně skombinovat se zbytkem týdne na pobřeží, nebo je to moc naspěchané?

Myslím, že by to pro rodinu s dětmi a pro ty, kteří nechtějí jen ležet na pláži, mohlo být super. Máte s podobnou kombinací zkušenosti? Jak jste si to zorganizovali? Budu vděčná za tipy! ?
Post Reply