Jaké jsou vaše zkušenosti s volným stáním u moře? Stojí to za to?

Napište nám na jaké místo v Chorvatsku vyrazíte letos? Už jste tam byly? Jaké to tam je?
Post Reply
Jana Procházková

Jaké jsou vaše zkušenosti s volným stáním u moře? Stojí to za to?

Post by Jana Procházková »

Ahoj všichni! ? Jana tu, a musím se vás zeptat na něco, co mě poslední dobou hodně zajímá. Letos jsem slyšela od kamarádky, že se rozhodla koupit malý karavan a jezdit s ním po českém pobřeží místo klasického ubytování v apartmánech nebo hotelech. Prý to je nádherné – stát si tam třeba u malé vesničky, koukat na západ slunce, mít svobodu se stěhovat, kam se jí zachtěje. Ale taky mi řekla, že to má i své háčky – s hledáním míst, s papírováním, s tím, jestli vůbec směješ parkovat, kam se ti zachce.

Já jsem dosud jezdila jen s apartmánem, ale letos jsem se podívala i na kempy se stany a přívěsy, a málem jsem padla, když jsem viděla ceny za sezónu. ? Takže jsem zvědavá – kdo z vás už tuhle cestu zkoušel? Jak vám to funguje v praxi? Jsou tam nějací místní, kterým to nevadí, nebo si musíte vybrat jen oficiální místa? A hlavně – vydá se vám to líp finančně, nebo to jen vypadá?

Mám pocit, že by to mohl být ideální způsob, jak poznat méně známá místa bez toho, abych byla vázaná na jeden hotel. Už jste to někdo zažili? Jaké máte tipy? Budu vám vděčná za každou zprávu! ??
Post Reply