Dotaz na ceník
Dotaz na ceník
Dobrý den chtěla bych se optat kolik asi tak vyjde dovolena v chorvatsku v danem apartmanu pro pětičlenou rodinu 2 dospělí a tři děti věk 13let ,5 let, a 3 roky .Stačí takový průměr děkuji.
Re: Dotaz na ceník
Dobrý den,
děkujeme za dotaz ale je hodně obecný a záleží na spoustě okolností jako jsou vzdálenost od moře, vybavenost apartmánu, lokalita, délka pobytu, období ... průměr bude kolem 80 Eur za noc, takže za týden kolem 560 Eur (cca 15 000 Kč) v sezóně.
Přejeme příjemnou dovolenou
děkujeme za dotaz ale je hodně obecný a záleží na spoustě okolností jako jsou vzdálenost od moře, vybavenost apartmánu, lokalita, délka pobytu, období ... průměr bude kolem 80 Eur za noc, takže za týden kolem 560 Eur (cca 15 000 Kč) v sezóně.
http://www.UBYTOVANIvCHORVATSKU.cz je největší katalog apartmánů v Chorvatsku - vaše levná dovolená Chorvatsko 2024
Prominte už 10 let jsem jinde jak v ceske republice nebyla vubec nevim jak se to pohybuje takze se radeji ptam videla jsem tam ze to treba bude stat tak 80 eur za noc ale to je tedy za ten apartman nebo za osobu .nebo jste mi to spocital jakoby na tu 5ti clenou rodinu ? děkujiAdmin wrote:Dobrý den,
Dobrý den,Návštěvník wrote:Prominte už 10 let jsem jinde jak v ceske republice nebyla vubec nevim jak se to pohybuje takze se radeji ptam videla jsem tam ze to treba bude stat tak 80 eur za noc ale to je tedy za ten apartman nebo za osobu .nebo jste mi to spocital jakoby na tu 5ti clenou rodinu ? děkujiAdmin wrote:Dobrý den,
ceny jsou uváděny za apartmán, tedy za celý byt v závislosti na kapacitě apartmánu, pro pětičlenou rodinu se to bude pohybovat kolem této částky za všechny osoby dohromady.
Last bumped by Anonymous on Sun 16 Mar, 2014 17:38.
http://www.UBYTOVANIvCHORVATSKU.cz je největší katalog apartmánů v Chorvatsku - vaše levná dovolená Chorvatsko 2024