Zdravím všechny,
má někdo z Vás zkušenost s ubytováním v apartmánu BEPO ve Staniči? Zaslal jsem majiteli zálohu. Na můj dotaz, jestli by nám mohl zaslat plánek jak se v nim dostat,
odpověděl vyhýbavě. Na webu jsem (kromě tohoto) nenašel jedinou zmínku o tomto ubytování. Existuje vůbec tento apartnán, nebo jsme naletěli?
Apartmány BEPO ve Staniči
Re: Apartmány BEPO ve Staniči
Dobrý den,
zkušenosti osobní nemám, ale chtěli jsem si u nich také objednat pokoj. Slíbili nám pokoj dole, přímo z východem na pláž, ovšem zaslané fotky neodpovídaly, šlo poznat, že třeba fotka krásné ložnice nebyla z tohoto pokoje. Jinak ale známe Staničí, jezdíme tak pravidelně, pláž je nádherná, do Omiše je to autem 5 minut. Zabloudit se tam nikde nedá, projedete Omiš a pořád kolem moře, vesnička se jmenuje Malá Luka-Staničí. Když zaparkujete nahoře na parkovišti a zajdete pěšky přímo na pláž, tak tento apartnám nemůžete minout, je uprostřed pláže, kousek od restaurace a podle fotky, kterou zde mají ho poznáte.
zkušenosti osobní nemám, ale chtěli jsem si u nich také objednat pokoj. Slíbili nám pokoj dole, přímo z východem na pláž, ovšem zaslané fotky neodpovídaly, šlo poznat, že třeba fotka krásné ložnice nebyla z tohoto pokoje. Jinak ale známe Staničí, jezdíme tak pravidelně, pláž je nádherná, do Omiše je to autem 5 minut. Zabloudit se tam nikde nedá, projedete Omiš a pořád kolem moře, vesnička se jmenuje Malá Luka-Staničí. Když zaparkujete nahoře na parkovišti a zajdete pěšky přímo na pláž, tak tento apartnám nemůžete minout, je uprostřed pláže, kousek od restaurace a podle fotky, kterou zde mají ho poznáte.
Re: Apartmány BEPO ve Staniči
Jak to prosím dopadlo? Uvažujeme o tomhle apartmánu na příští rok. Potřebujeme ale apartmán s dvěma samostatnými ložnicemi. Majitel mi píše, že to tam je, poslal i nějaké fotky, ale jak čtu příspěvky zde ve fóru, tak mám strach.... Plánek apartmánu nám taky neposlal, ani nevím, jestli ten velký apartmán má výhled na moře.... Díky za info. 

Last bumped by Anonymous on Mon 24 Sep, 2012 04:12.