Apartmány BEPO ve Staniči

sokromé ubytování, dotazy, poptávky, hodnocení
Jirka_Da

Apartmány BEPO ve Staniči

Post by Jirka_Da »

Zdravím všechny,
má někdo z Vás zkušenost s ubytováním v apartmánu BEPO ve Staniči? Zaslal jsem majiteli zálohu. Na můj dotaz, jestli by nám mohl zaslat plánek jak se v nim dostat,
odpověděl vyhýbavě. Na webu jsem (kromě tohoto) nenašel jedinou zmínku o tomto ubytování. Existuje vůbec tento apartnán, nebo jsme naletěli?
Guest

Re: Apartmány BEPO ve Staniči

Post by Guest »

Dobrý den,
zkušenosti osobní nemám, ale chtěli jsem si u nich také objednat pokoj. Slíbili nám pokoj dole, přímo z východem na pláž, ovšem zaslané fotky neodpovídaly, šlo poznat, že třeba fotka krásné ložnice nebyla z tohoto pokoje. Jinak ale známe Staničí, jezdíme tak pravidelně, pláž je nádherná, do Omiše je to autem 5 minut. Zabloudit se tam nikde nedá, projedete Omiš a pořád kolem moře, vesnička se jmenuje Malá Luka-Staničí. Když zaparkujete nahoře na parkovišti a zajdete pěšky přímo na pláž, tak tento apartnám nemůžete minout, je uprostřed pláže, kousek od restaurace a podle fotky, kterou zde mají ho poznáte.
oprava

Post by oprava »

Není to Malá Luka - Staničí, ale Velká Luka - Staničí
Hela

Post by Hela »

Jak to prosím dopadlo? Uvažujeme o tomhle apartmánu na příští rok. Potřebujeme ale apartmán s dvěma samostatnými ložnicemi. Majitel mi píše, že to tam je, poslal i nějaké fotky, ale jak čtu příspěvky zde ve fóru, tak mám strach.... Plánek apartmánu nám taky neposlal, ani nevím, jestli ten velký apartmán má výhled na moře.... Díky za info. :)

Last bumped by Anonymous on Mon 24 Sep, 2012 04:12.
Post Reply