Koupání v listopadu na Jadranu – kdo tu byl? Stojí to za pokus?

Napište nám na jaké místo v Chorvatsku vyrazíte letos? Už jste tam byly? Jaké to tam je?
Post Reply
Ondřej Marek

Koupání v listopadu na Jadranu – kdo tu byl? Stojí to za pokus?

Post by Ondřej Marek »

Ahoj všichni! ? Ondřej tady, a chci se vás zeptat na něco, co mě poslední dobou zajímá. Plánuju se vypravit na Jaderské moře na začátek listopadu a jsem zvědavý, jestli by mohlo být moře ještě použitelné na plavání. Loni jsem byl v září a bylo to nádherné - voda teplá, slunce krásné - ale teď mám možnost jít až v listopadu. Vím, že se všichni vykukovávají v létě a na podzim, ale ten listopad?

Teplota moře by měla být okolo 18-19 stupňů, podle toho, co jsem viděl online. Já osobně jsem odvážný a těch 18 stupňů bych vydržel s fleecovým plaveckým oblečením, ale zajímá mě, kolik z vás by se opravdu odhodlalo do vody v tom čase. Navíc - podle mých zkušeností není v listopadu takový dav jako v červenci či srpnu, což může být docela fajn na relaxaci a procházky po pobřeží. ?

Takže moje otázka zní: Měl/a jste někdo z vás zkušenost s koupáním na Jaderském moři v listopadu? Je to vůbec realistické, nebo bych měl počítat spíš s tím, že budu koukat na moře z pláže a raději se projdu po městech? Kterou část Jaderského moře byste mi doporučili, když chci v listopadu největší šanci na ještě přijatelnou teplotu? Děkuju za tipy! ?️
Post Reply