Jaký je váš nejoblíbenější čas na návštěvu Jadránu a proč? Už si nejsem jistá mezi květnem a zářím!

Napište nám na jaké místo v Chorvatsku vyrazíte letos? Už jste tam byly? Jaké to tam je?
Post Reply
Jana Procházková

Jaký je váš nejoblíbenější čas na návštěvu Jadránu a proč? Už si nejsem jistá mezi květnem a zářím!

Post by Jana Procházková »

Ahoj všem! ? Jsem Jana a už jsem na Jadranu byla asi pětkrát, a pokaždé se ptám sama sebe – kdy vlastně jít? Letos jsem byla v květnu a bylo to úžasné, ale kamarádi mi tvrdí, že září je ještě lepší. Teď už se rozhoduju, jestli tam zas pojedu v příštím roce.

Co mě zajímá – víte, jak se líší ta období z hlediska počasí, cen a atmosféry? V květnu mi připadalo všechno fotogenické a netušila jsem, proč se to do fotek tak krásně nehodilo, ale teď si myslím, že to byla jen taková mírně jarní mlha. V říjnu jsem tam ještě nebyla vůbec. Myslím si, že by bylo zajímavé vědět, co všichni preferujete a proč – jestli preferujete horko a více lidí, nebo chcete klid a mírnější teploty. Mám pocit, že každé období má něco do sebe a nedokážu se rozhodnout! ?

Sdíleli byste se mnou své zkušenosti? Kdy si myslíte, že se Jadran nejlépe prožívá a proč byste tam jeli právě v tu dobu? Jsem zvědavá na vaše názory!
Post Reply