Koupání v Jadranu v létě - jak se vyhnout davům? Moje tipy na méně známé pláže

Napište nám na jaké místo v Chorvatsku vyrazíte letos? Už jste tam byly? Jaké to tam je?
Post Reply
Eva Kopecká

Koupání v Jadranu v létě - jak se vyhnout davům? Moje tipy na méně známé pláže

Post by Eva Kopecká »

Ahoj všichni! ?

Už několikátý rok jezdím na Jadran a musím říct, že červenec a srpen jsou sice nádherné, ale často tam je fakt hrozně moc lidí. Letos jsem se rozhodl, že se pokusím zjistit, kde se dá plavat v létě bez těch větších davů. Už jsem zkoušel ty známé pláže jako Zlatý písek nebo hlavní plážové partie, ale je to tam opravdu nabitý jako v tramvaji! Zajímá mě, jestli máte vy nějaké oblíbené zákoutí, kde se tam člověk opravdu osvěží bez toho, aby stál v davu padesáti dalších lidí. ?

Já jsem letos objevil pár malých zákoutí mezi skalami u Makarské, která nebyla zase tak přeplácená, ale rád bych věděl, jestli jste vy narazili na něco podobného. Jsou tam třeba nějaké ostrůvky, které se dají dosáhnout menší chůzí a kde se dá klid? Zajímá mě také, jestli má smysl jezdit v těch nejhorších měsících spíš časně ráno, než abych se snažil najít nová místa. Nebo se snad vyplatí vůbec změnit termín prázdnin? ?

Budu vděčný za jakékoliv tipy a zkušenosti. Chci si užít Jadran, ale bez těch velkých davů!
Post Reply