Jak se vyhnout průšvihu s pronájmem loďky? Moje zkušenost a otázka pro vás

Napište nám na jaké místo v Chorvatsku vyrazíte letos? Už jste tam byly? Jaké to tam je?
Post Reply
Tomáš Novotný

Jak se vyhnout průšvihu s pronájmem loďky? Moje zkušenost a otázka pro vás

Post by Tomáš Novotný »

Ahoj všichni! ? Letos jsem se rozhodl, že si konečně pronajmu malou lodičku na Jadranském moři a vyzkouším si sám plout podél pobřeží. Chtěl jsem si prozkoumat všechny ty místa, kam se nedostanete běžnými přívozy. Jenže když jsem začal hledat, zjistil jsem, jak je to složité – jsou tam všechny ty smluvní podmínky, pojištění, depozity, a já se docela ztrácím v tom, co je férové a co jsou jen zbytečné vymáhání pronajímatelů, kteří se chtějí pojistit proti všemu.

Rád bych se vás zeptal – máte někdo zkušenost s pronájmem lodičky na Jadranském moři? Jak dlouho se vám to oplatilo? Měl byste zkušenost v nějaké konkrétní oblasti (třeba u Splitu, Brače nebo jinde)? Jaké ceny jste platili za deset, čtrnáct či třeba třicet dní? A co vám pronajímatelé navedli na průšvihy – kterých věcí jsem si měl dát pozor? ? Zajímá mě opravdu všechno – od benzínu přes pojištění až po některé skryté poplatky. Chci si to užít bez zbytečného stresu a bez toho, abych se vrátil domů bez peněz.

Budu vděčný za každý tip nebo upozornění. Chystám se tam jet za měsíc, takže mám ještě čas se připravit správně!
Post Reply