Ubytování v soukromí versus hotely – kde je opravdu lepší a levnější?

Napište nám na jaké místo v Chorvatsku vyrazíte letos? Už jste tam byly? Jaké to tam je?
Post Reply
Markéta Jirásková

Ubytování v soukromí versus hotely – kde je opravdu lepší a levnější?

Post by Markéta Jirásková »

Ahoj všichni! ? Už jsem na Adriatickém moři byla několikrát a pořád si nejsem jistá, jak si vybrat nejlepší ubytování. Letos jsem si pronajala malý apartmán přímo od majitele v malé vsi nedaleko Splitu a bylo to nádherné – měla jsem balkon s výhledem na moře, svou vlastní kuchyň a byla jsem naprosto svobodná. Navíc to bylo podstatně levnější než hotel.

Jenže teď slyším od kamarádky, která je v hotelu, že má tam recepci, která všechno zařídí, bazén a nemusí řešit úklid. To by mě taky lákalo, zvlášť když si vezmu přátelé a chci se hlavně bavit, ne vařit ? Jaká máte vy zkušenosti? Který typ ubytování si vyberete a proč? Stojí si ty peníze za hotel opravdu za tu službu a pohodlí, nebo je to zbytečný výdaj a soukromý apartmán je jednoznačně lepší volba?

Zajímá mě taky, jestli má někdo zkušenost s tím, jak se liší ceny během sezóny – vidím, že v červenci a srpnu je všechno strašně drahé. Dá se vůbec v létě koupit něco rozumného, nebo by měl každý spíš jet v červnu či září? Těším se na vaše tipy! ?️
Post Reply