Jaké jsou vaše zkušenosti s cestováním po Jadranu mimo hlavní sezónu? Kdy máte nejraději?

Napište nám na jaké místo v Chorvatsku vyrazíte letos? Už jste tam byly? Jaké to tam je?
Post Reply
Tomáš Novotný

Jaké jsou vaše zkušenosti s cestováním po Jadranu mimo hlavní sezónu? Kdy máte nejraději?

Post by Tomáš Novotný »

Ahoj všichni! ? Letos jsem strávil dovolenou v Chorvatsku v květnu a musím říci, že mě to úplně uchvátilo. Není to sice letní období s třicítkami a plnými plážemi, ale mám pocit, že květen je vlastně ten správný čas. Voda je už příjemně teplá, slunce opravdu pálí, a přitom se nepotkáte s davem jako v červenci či srpnu. Zajímá mě ale, jak máte zkušenost vy – kdy podle vás Jaderské moře vypadá nejlépe? Je to spíš na jaře, kdy je všechno zelené a příjemně vzdušné, nebo dáváte přednost podzimu?

Ptám se proto, že letos jsem slyšel od kamaráda, že listopad je taky skvělý, a já jsem zvědavý, jestli je to jen jeho názor nebo opravdu ta doba stojí za to. Vím, že voda je chladnější, ale za to se dá klidně procházet po městech bez toho, aby vás pálilo slunce přímo do hlavy. ? Jaké jsou vaše tipy na měsíce, kdy je Chorvatsko podle vás v nejlepší kondici – myslím z hlediska počasí, cen a také atmosféry?

Těším se na vaše názory a zkušenosti! Chci si naplánovat další cestu a rád bych věděl, co doporučujete vy.
Post Reply