Kdy se vyplatí jet do Chorvatska? Porovnání cen a počasí v jednotlivých měsících

Napište nám na jaké místo v Chorvatsku vyrazíte letos? Už jste tam byly? Jaké to tam je?
Post Reply
Jana Procházková

Kdy se vyplatí jet do Chorvatska? Porovnání cen a počasí v jednotlivých měsících

Post by Jana Procházková »

Ahoj všem milovníkům Jadranského moře! ? Chystám se letos do Chorvatska na delší pobyt a vůbec se nedokážu rozhodnout, který měsíc by byl pro mě nejlepší. Jezdím tam už pět let a obvykle se držím období červen až září, ale letos bych chtěla zjistit, jestli by se mi vyplatilo jet třeba v dubnu nebo listopadu. Chci se vyhnout té hlavní sezóně s davem turistů, ale nechci ani zimu a zavřené hospůdky. Zajímá mě hlavně, jak jsou v těch měsících teploty, jak se chystá moře na koupání, a především – jak se liší ceny ubytování?

Má někdo zkušenost s březnem nebo listopadem? Slyšela jsem, že březen je pro Jadranské moře překvapivě hezký měsíc, ale nevím, jestli je plavání už možné ?. A jako matka dvou dětí bych ráda věděla, zda by byl srpen lepší volbou nebo je to úplná noční můra kvůli davům a cenám. Jaké máte vy osobní preference? Co je pro vás tím nejideálnějším časem a proč?

Děkuji všem za tipy a zkušenosti! Chci letos maximálně využít dovolenou bez zbytečných výdajů a s opravdu pohodou, kterou tam člověk miluje. Těším se na vaše odpovědi! ☀️
Post Reply