Kterou část Jadranského moře byste doporučili pro rodinu s malými dětmi?

Napište nám na jaké místo v Chorvatsku vyrazíte letos? Už jste tam byly? Jaké to tam je?
Post Reply
Lucie Dvořáčková

Kterou část Jadranského moře byste doporučili pro rodinu s malými dětmi?

Post by Lucie Dvořáčková »

Ahoj všichni! ? Letos plánuju poprvé jet do Chorvatska s rodinou – máme dvě děti ve věku 4 a 7 let – a strašně si lámu hlavu, kterou část Adriatického moře si vybrat. Viděla jsem spoustu fotek z různých míst a všude to vypadá úžasně, ale chtěla bych slyšet od vás, kdo tam už s malými jezdíte.

Zajímá mě hlavně, která místa mají pěkné mělké pláže, kde se děti mohou bezpečně koupal a zároveň tam není příliš rušno. Slýchala jsem, že části kolem střední Dalmácie jsou klidnější než ta jižní či severní. Je to pravda? A co cestování s malými – je lépe zůstat na jednom místě, nebo se můžete pohybovat mezi několika městy bez velkého stresu? ?

Také mě zajímá, jak je to s občerstvením a možnostmi stravování – jsou tam nějaká místa, která se hodí pro děti, kde by nemusely koukat jen na dospělé porce? A jaká je vaše zkušenost s počasím a teplou mořskou vodou třeba v červnu nebo květnu – je to už bezpečné na plavání s malými dětmi?

Děkuju moc za tipy a vaše osobní zkušenosti! ?
Post Reply