Které menší ostrovy si opravdu zamilujete? Vysočina nebo Pakleni otoci?

Napište nám na jaké místo v Chorvatsku vyrazíte letos? Už jste tam byly? Jaké to tam je?
Post Reply
Markéta Jirásková

Které menší ostrovy si opravdu zamilujete? Vysočina nebo Pakleni otoci?

Post by Markéta Jirásková »

Ahoj všem nadšencům do Jaderského moře! ? Letos jsem si konečně vezmu čas na to, abych pořádně prozkoumala menší ostrovy, které nejsou tolik přeplácené jako slavnější kousky. Byla jsem už párkrát na těch velkých, tradičních trasách, ale víte jak je to – všichni tam jsou, všichni dělají ty stejné fotky u stejných míst. Letos chci něco jiného!

Zajímá mě konkrétně porovnání ostrovů, které nejsou úplně v hlavním proudu cestovního ruchu. Některé kamarádky mi doporučily Lopud – prý tam pořád najdete klidné zákoutí a krásné staré vily. Jiné zase vyprávěly o Koločepu nebo o méně známých koutech kolem Cavtatu. Byla bych vděčná za konkrétní zkušenosti – které z těchto míst mají opravdu něco na sobě? Jaká jsou tam ubytování, jsou restaurace slušné, nebo se tam chodí jen projít a koukat? ?

Zároveň bych ráda věděla, jaký je nejlepší způsob, jak se tam dostat – vlastní člun, přívoz, nebo spíš sjednaný převoz? A kolik času byste tam doporučili strávit – den, nebo se tam vyplatí zůstat přes noc? Díky moc za vaše tipy a zkušenosti!
Post Reply