Která malá městečka na Jadranu vám vzala dech? Hledám skryté perličky mimo Dubrovník a Split!

Napište nám na jaké místo v Chorvatsku vyrazíte letos? Už jste tam byly? Jaké to tam je?
Post Reply
Eva Kopecká

Která malá městečka na Jadranu vám vzala dech? Hledám skryté perličky mimo Dubrovník a Split!

Post by Eva Kopecká »

Ahoj všichni! ? Už jsem několikrát byla v Chorvatsku a postupně si uvědomuji, že největší města nejsou vždy tím nejlepším. Minulý rok jsem se "zatoulala" do malého rybářského městečka a byla jsem fascinovaná – loňské léto tam bylo tak autentické, že jsem si skoro nevěřila, že jde o turistickou destinaci!

Teď se poohlížím po tipech na další menší místa, která nemají desítky pensionů na každém rohu. Zajímají mě místa, kde ještě cítíte duši místa, kde místní obyvatelé nejsou úplně vypálení od davů turistů a kde se dá jít k moři bez toho, aby tam bylo padesát slunečníků na deset metrů. Ideálně někde s hezkou promenádou, dobrými místními hospůdkami a pořádnou atmosférou. ?

Byli byste ochotní se podělit o své objevy? Jaké místečko vás během pobytu v Dalmácii či okolí překvapilo? Máte tip na něco, co není na každém druhém webu o Chorvatsku? Zajímá mě opravdu cokoliv – jestli je to vesnice na nějakém menším ostrově, nebo tiché přímořské městečko mezi Splitou a Dubrovníkem, všechno mě zajímá! Děkuji za tipy! ?
Post Reply