Která ubytovací varianta se vám vyplatila nejvíce? Apartmán versus penzion versus kemp

Napište nám na jaké místo v Chorvatsku vyrazíte letos? Už jste tam byly? Jaké to tam je?
Post Reply
Eva Kopecká

Která ubytovací varianta se vám vyplatila nejvíce? Apartmán versus penzion versus kemp

Post by Eva Kopecká »

Ahoj všem! ? Už jsem si zkoušela v Chorvatsku opravdu všechno – od luxusního hotelu přes soukromý apartmán až po malý rodinný penzion, a upřímně řečeno, pokaždé jsem měla jiný zážitek. Letos jsem se rozhodla, že chci trochu ušetřit, tak jsem si pronajala apartmán přímo od místní paní v Dalmácii. Bylo to úžasné – měla jsem svou vlastní kuchyň, mohla jsem si nakupovat na místním trhu a přípravovat si jídlo podle sebe, a paní byla neskutečně milá a dala mi spoustu tipů na skrytá místečka. Cena byla zhruba třetina oproti penzionům ve stejné lokalitě!

Ale nechci říct, že je to pro všechny. Někteří z vás možná preferují pohodlí hotelu s recepcí, nebo vás láká kamarádský duch v kempech, kde se sejdete s dalšími cestovateli. Já osobně si myslím, že záleží na tom, na jak dlouho jedete a co od dovolené čekáte. Bylo by zajímavé slyšet, jaké zkušenosti máte vy – kolik jste zaplatili, co vám chybělo, co vás překvapilo? ?️ Jakou variantu byste doporučili někomu, kdo tam jede poprvé?
Post Reply