Ahoj všichni! ? Letos jsem strávila už třetí léto na Středozemním moři a začínám mít svůj oblíbený okruh restaurací, které vždy navštívím. Ale chci objevit nové místa! Problém je, že v turistických oblastech jsou často restaurace buď extrémně drahé, nebo nabízejí překvapivě špatnou kvalitu za vyšší cenu.
Loni jsem se v Makarské báječně potkala s místní rodinou, která mě vzala do jedné malé hospůdky kousek od hlavní pláže – byla tam opravdu levně a jídlo bylo fantastické. Od té doby si uvědomuji, jak moc záleží na tom vybrat si místa, kam chodí místní lidé, ne turisté.
Takže se vás chci zeptat: **Jaké máte tipy na restaurace nebo malé hospůdky, kde je fakt dobrá atmosféra, kvalitní jídlo a nejste při tom vyloupáni?** Jestli víte o místech přímo u moře, které nejsou přeplácené, budu vděčná za každý tip. Týká se to kterékoli části Středozemního moře – od severu po jih. Ráda bych příští léto navštívila nějaké nové skvosty místo těch známých, přeplácených míst. ? Co vám vyšlo najít?
Které restaurace u moře nabízejí nejlepší poměr ceny a kvality? Hledám opravdové perličky! ?️
-
Markéta Jirásková