Sami jste si někdy dělali jídlo v apartmánu místo v restauracích? Jak se vám to vyplatilo?

Napište nám na jaké místo v Chorvatsku vyrazíte letos? Už jste tam byly? Jaké to tam je?
Post Reply
Petr Horáček

Sami jste si někdy dělali jídlo v apartmánu místo v restauracích? Jak se vám to vyplatilo?

Post by Petr Horáček »

Ahoj všichni! ? Letos jsem si pronajal apartmán s kuchyňkou na břehu Středozemního moře a poprvé jsem se rozhodl vařit si sám místo toho, abych všechny večery trávil v restauracích. Musím říci, že to byla geniální úspora a zároveň nový způsob, jak poznat místo! Ráno jsem se procházel místními trhy, koupal jsem si čerstvé ovoce, ryby a místní sýry, které byste v běžné restauraci nikdy nezaplatili za tu cenu. Jednoho rána jsem si koupil třeba krásné broskve a sýr za 15 minut procházky kolem tržnice – rozkoš! ?

Rozdíl na účtu na konci týdne byl opravdu znatelný. Samozřejmě, že sem tam jsem si užil večeři někde venku s výhledem na moře, ale ne každý den. Navíc mám pocit, že vařit si v tom prostředí, s výhledem na moře z balkonu, bylo součástí zážitku. Poslouchám zvuky moře, připravuju si své věci v pohodě, bez spěchu a bez služebného.

Zajímá mě, jak na to koukáte vy! Někdo z vás přistoupil na podobný přístup? Vyplatilo se vám to? Máte tipy na dobrá místa, kde si koupit kvalitní potraviny bez zbytečného připlácení turistům? ?
Post Reply