Ahoj všichni! ? Už jsem na Jadranu byla asi šestkrát a pořád se rozhoduji mezi těmito dvěma možnostmi ubytování. Letos jsem poprvé vyzkoušela pronájem malého apartmánu na třináct dní a musím říci, že mě to úplně překvapilo! Měla jsem vlastní kuchyň, takže jsem si mohla připravit snídani, nakupovat na místních trzích a šetřit desítky tisíc korun. Taky se mi líbilo, že jsem mohla bydlet v klidnější části, vzdálené od velkých hotelových komplexů, a přitom jsem byla blízko moře.
Na druhou stranu, když jsem jezdila do hotelu, měla jsem tam všechno "na jednom místě" – snídani, služby, recepci. Bylo to pohodlnější po dlouhém dni, ale ceny? Oof, to byla těžká záležitost! ? Chci se vás zeptat – má někdo z vás dlouhodobější zkušenost s oběma variantami? Jaké jsou vaše zkušenosti s kvalitou pronajatých apartmánů? Stalo se vám, že jste přijeli a byl tam nepořádek nebo chybějící vybavení? A jak je to s jednotlivými sezónami – mění se ceny pronájmů drasticky v listopadu až březnu?
Opravdu by mě zajímalo, která strategie se vám zdá finančně nejrozumnější, zvlášť když plánujete delší pobyt. Díky za vaše tipy! ?
Pronájem apartmánu versus hotel – co se vám více vyplatilo na Jadranu?
-
Lucie Dvořáčková