Tajné místečko na pobřeží – malá vesnice místo velkých měst. Vyplatí se to?

Napište nám na jaké místo v Chorvatsku vyrazíte letos? Už jste tam byly? Jaké to tam je?
Post Reply
Eva Kopecká

Tajné místečko na pobřeží – malá vesnice místo velkých měst. Vyplatí se to?

Post by Eva Kopecká »

Ahoj všichni! ? Jsem Eva a už jsem Chorvatsko navštívila asi pětkrát, ale pokaždé jen ty stejné populární destinace – Split, Dubrovník, případně nějaký ostrov. Letos jsem si řekla, že zkusím něco jiného. Našla jsem jednu malou vesničku na pobřeží mezi velkými městy, která není v průvodcích tolik zmiňovaná. Bylo tam ticho, krásné pláže bez davu lidí, a hlavně místní, kteří nás skutečně přivítali jako přátelé, ne jen jako turisty. Půjčili jsme si malý domek přímo u moře a bylo to prostě skvělé! ?

Teď mě ale zajímá – kolik z vás jezdí jen na ty klasická místa a přeskakuje tyhle skryté kouty? Bojíte se, že tam nebudou služby? Já bych se ráda podělila o to, co jsem tam našla, ale chci vědět, jestli by to pro lidi mělo cenu. Je vůbec nějaká chuť objevovat místa, která nejsou zářící hvězdami sociálních sítí? Nebo všichni chcete jen fotografii před Dubrovnickou branou? ?

Jsem zvědavá na vaše zkušenosti. Máte také nějakou oblíbenou vesničku nebo koutek, který jste objevili zcela náhodou a už se na něj těšíte? Prosím, dejte mi tipy, chci příští rok obsáhnout ještě více těch méně známých míst!
Post Reply