Pěšky po pobřeží – jaký dlouhý přechodový zážitek máte vy?

Napište nám na jaké místo v Chorvatsku vyrazíte letos? Už jste tam byly? Jaké to tam je?
Post Reply
Kateřina Pospíšilová

Pěšky po pobřeží – jaký dlouhý přechodový zážitek máte vy?

Post by Kateřina Pospíšilová »

Ahoj všem milovníkům Jaderského moře! ? Já se vám chci podělit o jednu věc, která mě v létě absolutně fascinuje – pěší túry podél pobřeží. Letos jsem si plánuju vyzkoušet delší přechodový trek a fakt mě to zajímá, jak jste na tom vy. Jsou tady mezi vámi lidé, kteří chodili třeba víc dní za sebou po samotném pobřeží nebo po horských stezkách hned vedle moře?

Já jsem v minulosti dělala kratší etapy (pár hodin procházky mezi městy), ale teď bych se chtěla pustit do něčeho ambicióznějšího. Zajímá mě, jak se to dá zvládnout bez velkého balíčku, kde se dají koupit v malých vesničkách základní věci na cestu a hlavně – jak je to s fyzickou náročností v horku. Má někdo zkušenosti s tím, jak se tělo zvykne na tyto pochody během vícedennjih dovolených? ?

Předem vás prosím o konkrétní tipy – která pobřežní trasa vás zaujala, kolik hodin jste šli denně a kdy jste měli ideální počasí? Chci se tam cítit bezpečně a vědět, co si má koupit v batůžku. Díky moc za sdílení vašich zážitků! ?
Post Reply