Ahoj všichni! ? Jsem Jakub a letos bych rád pojal dovolenou trochu jinak – místo obvyklého pobytu v jednom městě bych se chtěl věnovat objevování ostrovů. Už jsem byl víckrát v Chorvatsku a každý rok se tam rád vrací, ale zatím jsem si vždycky jen odpočinul na jednom místě. Teď máme v plánu vzít celou rodinu (dvě děti, 7 a 10 let) na desetidenní výpravu.
Zajímá mě, které ostrovy byste mi doporučili pro rodinu? Uvažuju mezi Elafitskými ostrovy u Dubrovníku, Visem nebo třeba Hvarem. Vím, že jsou všechny krásné, ale potřebuji vědět, která je nejlepší pro děti – chci tam nějaké pláže, kde si mohou pohrát, ideálně něco sladkého na lízání v místních obchodech, a místa, která nejsou přeplácnutá turisty. ? Také mě zajímá, jak se tam dostanete nejlépe – pořídíme si pronájem auta a budeme cestovat mezi jednotlivými ostrovy, nebo by byla lepší nějaká jízdenka na trajekty?
Jaké máte vy zkušenosti? Kterou ostrovní skupinu máte nejvíc v srdci a proč byste ji doporučili rodině s dětmi? Každý tip bude pro mě velmi cenný! Děkuju za odpovědi! ????
Kterou ostrovní skupinu byste doporučili pro rodinnou dovolenou?
-
Jakub Vlček