Onda se vidimo ovo ljeto u Vodicama? Ako ćete imati problema na putu do nas slobodno nas možete
nazvati na broj
¨Slike nažalost nemamo, a informacije o apartmanu smo vam već poslali. Cijena je 50 eura po danu.
Apartman je jako lijepo sređen i ima sve što vam je potrebno za divni odmor. Plaža je fino
uređena i vrlo je blizu.Ako želite rezervirati pošaljite nam samo vaš broj mobilnog aparata.
pozdrav
prosim o preklad
Takže uvidíme se toto léto ve Vodicích? Pokud budete mít problémy na ceste klidně můžete zavolat na číslo
Fotky bohužel nemáme a informace o apartmánu jsme vám již zaslali. Cena je 50 eru na den. Apartman je velmi hezky zařízen a má vše pro příjemnou dovolenou. Pláž je také hezky upravné a velmi blízko. Pokud chcete rezervovat jen mi napište číslo vašeho mobilního telefonu.
Fotky bohužel nemáme a informace o apartmánu jsme vám již zaslali. Cena je 50 eru na den. Apartman je velmi hezky zařízen a má vše pro příjemnou dovolenou. Pláž je také hezky upravné a velmi blízko. Pokud chcete rezervovat jen mi napište číslo vašeho mobilního telefonu.
prosim jeste o preklad do chorvatstiny
Děkujeme za ochotu a v lete se uvidime ve Vodicich,Uz se moc tesime,kdyby neco.po ceste bychom se vam ozvyli kdyby neco.
prosim o překlad
Prosim mohla byste mi poslat telefoni cislo,omylem jsem ho vymazala,dekuji