Výměna peněz
Výměna peněz
Zdravím, moc prosím o radu. Je lepší vyměnit kuny v ČR a nebo si vzít Eura a Kč a vyměnit v Chorvatsku. Jedeme poprvé a tak by se nám hodily nějaké zkušenosti.
Ještě jednou předem děkuji. Hanka
Ještě jednou předem děkuji. Hanka
Zdravím Hanko, vpodstatě to vyjde na stejno - závisí jen kde měníte (pokud v letovisku tak bude horší kurz než někde ve městě)
Když si budete měnit v Chorvatsku
100 KČ na Kuny dostanete zrhuba 28,50
100 EUR na Kuny dostanete zrhuba 719,00
Když si budete měnit v Čechách
100 KČ na Kuny dostanete zrhuba 28,90
Výměna měny
Zdravím, nejlepší je se vůbec výměně vyhnout a platit kartou. Ubudou poplatky za směnu. JInak je to opravdu v závislosti na místě pobytu.
R.
R.
Eura nebo kuny?
Zdravím.Chorvatsko má eura,nebo ne?Tak proč se pořád mění pení ze na kuny?Nějak mi to nedochází.
zavisi kolik vam zere auticko
to si spocitate kolik je a plus nejakych 30 eur na dalnicni poplatky plus dalnicni znamka Rakouska a Slovinska (pokud pojedete dalnici pres Slovinsko).
Dalnicni znamky opet stoj jinak podle toho na jak dlouhou je chcete - Rakouska desetidenni stoji 7,70 Eur a dvoumesicni uz 22,20. Slovinska tydenni 15 Eur a pulrocni uz 35 eur

Dalnicni znamky opet stoj jinak podle toho na jak dlouhou je chcete - Rakouska desetidenni stoji 7,70 Eur a dvoumesicni uz 22,20. Slovinska tydenni 15 Eur a pulrocni uz 35 eur
Dal. potřeba EUR
Natankovat u nás cca na dojezd 5OOkm a pak dotankovat ve Slovinsku. Mají trochu levnější palivo(tankujte jen u značkových pump!). My dojeli tam i zpět cca za 30€ za tank(VW Golf Diesel). + poplatky za dálnice. Já vyveksloval naši dálniční ve své bance za body. Rakouská je letos v akci u Autoturistu. Slovinská až na přechodu, popřípadě v Rakousku u hranic. A pak placenka po Chorvatských mýtech.
PS: Sekce doprava na tomto serveru!!!
PS: Sekce doprava na tomto serveru!!!
kurz
Uvedený kurz je super €/kuna, pretože v SR je to menej. Nemáte nejaký link v HR, kde by som si orientačne pozrel aktuálne kurzy ? ( Omiš, Split, makarská ).Admin wrote:Zdravím Hanko, vpodstatě to vyjde na stejno - závisí jen kde měníte (pokud v letovisku tak bude horší kurz než někde ve městě)
dotaz na cenu ubytování v soukromí
zajímalo by mě, jak se teď pohybují ceny ubytování v soukromí, a zda ubytují i na část týdne, nebo mají nějaké výhrady. Pokud někdo máte zkušenost, podělte se. Děkuji
Re: Výměna peněz
takto v nejvyssi sezone maji majitele apartmanu kteri to mysli s tim ubytovanim vazne vetsinou obsazeno, popravde u tech co nemaji plno touto dobu tak bude nejake "ale" (spatna lokalita, daleko od more, premrstena cena ci horsi kvalita ubytovani) a obsazuje se v turnusech od soboty do soboty
http://www.UBYTOVANIvCHORVATSKU.cz je největší katalog apartmánů v Chorvatsku - vaše levná dovolená Chorvatsko 2024
Zkuste pro porovnání http://www.levneucto.cz/kurzy-men/kurz- ... -kuna/HRK/
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na nynější zkušenosti výměny EUR v Chorvatsku na kuny. Za chvíli vyrážíme a známá mi řekla, že je tam nevyměním....příjde mi to nesmysl, ale vystrašil, kuny sebou nemám nachystány. děkuji za odpověď