Prosím o překlad do chorvatštiny
Prosím o překlad do chorvatštiny
Prosím o překlad:Dobrý den omlouvám se že Vám nedošla záloha.Peníze jsem posílala už minulý týden,ale dnes mi volala paní z banky,že jsem špatně vyplnila příkaz.Musím tam jít znovu,ale tento týden to nestihnu,protože mám nemocné dítě a manžel je pracovně v Rakousku.Snad to nebude vadit,že to odejde až příští týden.Děkuji Vítková
Zdravim Evo, preklad zni:
"Dobar dan, ispricavam se sto akontacija nije dosla. Novca sam slala vec prosli tjedan ali danas me je zvala gospodja iz banke da sam nesto lose ispunila. Moram tamo opet ponovo ali ovaj tjedan necu stici jer imam bolesno dijete a muz je poslovno u Austriji. Nadam se da nece smetati ukoliko uplatu uradimo sledeci tjedan. Hvala Vitkova"
"Dobar dan, ispricavam se sto akontacija nije dosla. Novca sam slala vec prosli tjedan ali danas me je zvala gospodja iz banke da sam nesto lose ispunila. Moram tamo opet ponovo ali ovaj tjedan necu stici jer imam bolesno dijete a muz je poslovno u Austriji. Nadam se da nece smetati ukoliko uplatu uradimo sledeci tjedan. Hvala Vitkova"