Rezervace apartmánu neda pirovac

sokromé ubytování, dotazy, poptávky, hodnocení
Vašek

Rezervace apartmánu neda pirovac

Post by Vašek »

Dobrý den
27.11.2017 jsem poslal žadost o rezervaci apartmánu do ted se mi nikdo neozval (ve spamu ani v hromadnejch nic) tel. už vubec.email jsem psal taky na ubytování v chorvatsku (1.12.2017) také nic ,tak nevím :( :(
Děkuji Jindra
Admin
Administrator
Administrator

Re: Rezervace apartmánu neda pirovac

Post by Admin »

Dobry den,

Pokud neobdrzite odpoved do 5 dnu dejte nam vedet odpovedi na email s dotazem jehoz kopie Vam dorazila ale zkontrolujte si nejdrive slozku SPAM kam obcas spadne email s odpovedi.
http://www.UBYTOVANIvCHORVATSKU.cz je největší katalog apartmánů v Chorvatsku - vaše levná dovolená Chorvatsko 2024
Guest

Post by Guest »

Dobrý den to je snad automatická odpověd ne ?tohle mam z Dne 1. prosince 2017 15:39
Dobrý den ještě mi nepřišla odpověd na E-mail ani telefon,ve spamu také nic.
Děkuji Jindra
---------- Původní e-mail ----------
Od: UBYTOVANIvCHORVATSKU.cz <info@ubytovanivchorvatsku.cz>
Komu:
Datum: 27. 11. 2017 16:55:53
Předmět: Kopie vasi poptavky z UBYTOVANIvCHORVATSKU

Toto je kopie vaseho dotazu z webu UBYTOVANIvCHORVATSKU.cz , vyckejte prosim odpovedi od majitele objektu.

Pokud neobdrzite odpoved do 5 dnu dejte nam vedet odpovedi na tento email ale zkontrolujte si nejdrive slozku SPAM kam obcas spadne email s odpovedi.

KOPIE DOTAZU:
a takové mam ještě dva, z 12 .12.2017 atd.Děkuji Jindra
Admin
Administrator
Administrator

Post by Admin »

dobry den, ano to je automaticka odpoved - postupujte prosim tak je napsano "Toto je kopie vaseho dotazu z webu UBYTOVANIvCHORVATSKU.cz , vyckejte prosim odpovedi od majitele objektu. Pokud neobdrzite odpoved do 5 dnu dejte nam vedet odpovedi na tento email ale zkontrolujte si nejdrive slozku SPAM kam obcas spadne email s odpovedi."

Last bumped by Anonymous on Sat 13 Jan, 2018 05:55.
http://www.UBYTOVANIvCHORVATSKU.cz je největší katalog apartmánů v Chorvatsku - vaše levná dovolená Chorvatsko 2024
Post Reply